Pensioen Advies Beheer Communicatie
Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies

Made in Holland gaat verder als Reinders Reniers & Partners

Publicatiedatum: 26-05-2016

Made in Holland gaat verder als Reinders Reniers & Partners. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw logo bij. Onder die nieuwe huisstijl blijven we u compleet adviseren in het woud van juridische en cijfermatige aspecten van de voortdurend veranderende pensioenwereld.

To the point en resultaatgericht

Wat goed is, moet je niet veranderen. Natuurlijk blijven we op onze vertrouwde en beproefde manier werkgevers ondersteunen. U kent ons immers. En dus blijft ons advies gericht op resultaat. Resultaat dat zoveel mogelijk uitgedrukt kan worden in euro’s. We gaan op een nog persoonlijker manier focussen op juridisch en actuarieel pensioenadvies. En op kwalitatief hoogwaardig ontzorgen bij advies, beheer en communiceren van uw pensioenregeling. We leggen de lat hoog. Dat gaan we doen onder een nieuwe naam. Een nieuwe naam die voor de hand ligt en die staat voor wat we zijn. Simpel én helder.

Made in Holland gaat verder als Reinders Reniers & Partners.

Onder de vlag Reinders Reniers & Partners Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies doen we dat op projectmatige basis. Onder de vlag Reinders Reniers & Partners Pensioen Advies Beheer Communicatie beheren wij uw complexe pensioenregeling, zorgen wij ervoor dat uw vrijstelling intact blijft en begeleiden wij u bij alle zaken die op u afkomen.

Reinders Reniers & Partners, aangenaam!

Disclaimer    |   Klachten|Algemene voorwaarden