Pensioen Advies Beheer Communicatie
Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies

Historie

De oprichters, André Reinders en Mary Reniers, werken al sinds 2000 samen bij het adviseren van werkgevers over collectieve pensioenen. De ontwikkelingen in het pensioenrecht die sinds 2000 hebben plaatsgevonden zijn enorm geweest.  De ene rigoureuze wetswijziging kwam na de andere.

Reinders en Reniers hebben werkgevers sinds 2000 langs alle juridische, actuariële en administratieve obstakels geloodst die al deze wetswijzigingen met zich meebrachten. 

In 2011 werd een nieuw bedrijf opgericht: Made in Holland. Hierin gingen Reinders en Reniers samen met hun gespecialiseerde medewerkers in een kennisintensief en klantgericht team werken.  En met succes. We zijn trots op onze grote klanttevredenheid en onze zeer goede naam in ons vakgebied.

Klanten waarderen onze aanpak. Onze kennis passen we doelgericht toe. Onze werkwijze is te omschrijven als helder, zeer praktisch en persoonlijk. 

In 2016, vijf jaar na de oprichting, vonden we het tijd worden om de lange staat van dienst en onze persoonlijke benadering meer tot uitdrukking te laten komen in onze naam.

Sinds 1 juni 2016 heten wij: Reinders Reniers & Partners.

Onze twee takken van sport zijn ondergebracht in:

Reinders Reniers & Partners Advies Beheer Communicatie 

Reinders Reniers Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies 

 

Landelijk

Met de landelijke dekking die we hebben, kan elke werkgever met een meer of minder complexe pensioenregeling of pensioenvraagstuk bij ons terecht.

Disclaimer    |   Klachten|Algemene voorwaarden