Pensioen Advies Beheer Communicatie
Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies

André Reinders

Veel opdrachten gaan over het op de juiste manier managen van wijzigingen ten gevolge ontwikkelingen binnen het bedrijf zoals fusie, overname en harmonisatie of ten gevolge van wetswijzigingen. 

Daarnaast werkt André veelvuldig op het gebied van werkingssfeer van CAO’s en verplichte bedrijfstakpensioenfondsen. Vanuit ons netwerk worden we daarvoor vrijwel dagelijks benaderd door werkgevers, pensioenadvieskantoren en de met ons samenwerkende advocatenkantoren. Juridische procedures die nodig zijn om de belangen van de klant te dienen, voeren we al dan niet met onze partners.

André heeft in de loop der jaren vele expertises opgedaan. Zijn werkwijze is praktisch en ondernemend. Daarmee wijkt zijn aanpak af van anderen die veelal blijven steken in het in kaart blijven van de juridische mogelijkheden en de risico’s. André denkt “out of the box” en in oplossingen die buiten de standaard advocaten aanpak liggen. Veel ondernemers hechten hier grote waarde aan. Doorzetting en gerechtvaardigde strijdlust zonder de reele kansen uit het oog te verliezen is zijn credo.

Zijn studie Rechten, de Grotius specialisatieopleiding Bestuursrecht en de opleiding tot Pensioenfonds Bestuurder geschiktheidniveau B vormen een belangrijke basis voor gespecialiseerd advies.

 

 

Angela Groot Hulze

Binnen Reinders Reniers & Partners vormen Rien en ik samen de ‘Actuariële tak’. Wij verzorgen de rekentechnische onderbouwing van alle adviestrajecten en controle op de uitvoering van de pensioenregelingen.

Linda de Gier

Na mijn studie commerciële economie heb ik jarenlang bij verzekeringskantoren gewerkt als adviseur particulieren/ MKB. Eerst op gebied van schade, later op gebied van leven.  ​Ruim 18 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het pensioenvak. Sinds die tijd werk ik al samen in het team met André Reinders en Mary Reniers.

Mariëtte van Leeuwen

Ik werk parttime bij Reinders Reniers & Partners Advies Beheer en Communicatie. Ik geef administratieve ondersteuning met name aan Linda de Gier. Postverwerking, archivering, verwerken van mutaties en ondersteuning aan collega’s daar waar het nodig is.

Mary Reniers

Ik vind het leuk om complexe zaken uit te pluizen en die vervolgens te vertalen naar bij voorkeur slechts één A4'tje met een praktisch stappenplan. Regelmatig hoor ik: “Als jij het uitlegt, dan snap ik het”. En dat is precies waar ik blij van word. 

Petro van Laarhoven

Sinds 1 januari 2019 ben ik in dienst bij Reinders en Reniers & Partners. Als Consultant Pensioen- en Arbeidsrecht ben ik in beide adviestakken actief. Mijn jarenlange ervaring, kennis en creativiteit komen bij deze uitdagende vraagstukken goed van pas.

Rien van den Berge

Als actuarieel specialist ondersteun ik samen met Angela de adviseurs en maak ik berekeningen om de werkgever een duidelijk inzicht te geven in de kosten voor (aanpassingen van) de pensioenregeling.

Disclaimer    |   Klachten|Algemene voorwaarden