Pensioen Advies Beheer Communicatie
Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies

Mary Reniers

Ik ben op meerdere fronten actief. Binnen Reinders Reniers & Partners Pensioen Advies Beheer Communicatie beantwoord ik alle mogelijke arbeidsrechtelijke en pensioentechnische vragen van onze klanten. Ook ondersteun ik onze vaste klanten bij het inrichten, onderhouden van hun pensioenregeling en het maken van strategische keuzes. Ons kantoor beheert voornamelijk ingewikkelde pensioenregelingen van bedrijven die voortdurend in beweging zijn, dus dat is erg leuk.

Daarnaast ben ik onderdeel van het juridische team van Reinders Reniers & Partners Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies. Daar doe ik consultancy opdrachten op projectbasis. Er komen voortdurend opdrachten binnnen voor werkingssfeeronderzoeken (CAO en BPF) of vrijstellingstrajecten.

 

Mijn permanente honger naar kennis stil ik door te blijven studeren. Dat doe ik omdat ik het leuk vind, maar natuurlijk ook om die kennis dan weer te gebruiken in de dagelijkse adviespraktijk. Zo heb ik in 2013 de leergang Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. In Mei 2016 heb ik de opleiding geschiktheid pensioenfondsbestuur niveau B afgerond. In November 2017 heb ik het diploma van de postdoctorale Leergang Pensioenrecht aan de VU behaald.

André Reinders

André Reinders is als jurist gespecialiseerd in pensioenrecht, collectief arbeidsrecht, verzekeringsrecht en bedrijfstakpensioenfonds wet- en regelgeving. Zijn werkwijze is praktisch en ondernemend. Daarmee wijkt zijn aanpak af van anderen die veelal blijven steken in het in kaart blijven brengen van de juridische mogelijkheden en de risico’s. André Reinders denkt “out of the box” en in oplossingen die buiten de standaard aanpak liggen.

Angela Groot Hulze

Binnen Reinders Reniers & Partners vormen Rien en ik samen de ‘Actuariële tak’. Wij verzorgen de rekentechnische onderbouwing van alle adviestrajecten en controle op de uitvoering van de pensioenregelingen.

Linda de Gier

Na mijn studie commerciële economie heb ik jarenlang bij verzekeringskantoren gewerkt als adviseur particulieren/ MKB. Eerst op gebied van schade, later op gebied van leven.  ​Ruim 18 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het pensioenvak. Sinds die tijd werk ik al samen in het team met André Reinders en Mary Reniers.

Mariëtte van Leeuwen

Ik werk parttime bij Reinders Reniers & Partners Advies Beheer en Communicatie. Ik geef administratieve ondersteuning met name aan Linda de Gier. Postverwerking, archivering, verwerken van mutaties en ondersteuning aan collega’s daar waar het nodig is.

Rien van den Berge

Als actuarieel specialist ondersteun ik samen met Angela de adviseurs en maak ik berekeningen om de werkgever een duidelijk inzicht te geven in de kosten voor (aanpassingen van) de pensioenregeling.

Disclaimer    |   Klachten|Algemene voorwaarden