Pensioen Advies Beheer Communicatie
Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies

Petro van Laarhoven

Binnen Reinders Reniers & Partners Pensioen Advies Beheer Communicatie zet ik mij in om werkgevers op het gebied van collectief pensioen en wia-inkomensverzekeringen van dienst te zijn. Als persoonlijk aanspreekpunt beantwoord ik alle mogelijke arbeidsrechtelijke, pensioen- en inkomenstechnische vragen. Ik ondersteun werkgevers bij het inrichten en onderhouden van hun pensioenregeling en collectieve WIA-verzekering. Ik geef advies bij het maken van strategische keuzes over collectieve arbeidsvoorwaarden in het algemeen en bij situaties zoals herstructurering, fusies of overnames in het bijzonder. Mijn jarenlange ervaring, kennis en creativiteit komen bij deze uitdagende vraagstukken goed van pas.

Daarnaast ben ik onderdeel van het juridische team van Reinders Reniers & Partners Juridisch & Actuarieel Pensioenadvies. Ik verricht deze consultancy opdrachten voor u op projectbasis. Hierbij kunt u denken aan OR-trajecten en werkingssfeeronderzoeken (CAO en BPF). Ook het begeleiden en beheren van vrijstellings- of dispensatie trajecten behoren tot mijn werkterrein.

Een leven lang leren is mijn motto.  Naast Register Makelaar in Assurantiën heb ik succesvol de leergangen Fiscaal Pensioenrecht, Pensioenrecht en Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond. In mijn vrije tijd ben ik actief als gecertificeerd Energie Prestatie Adviseur voor de verduurzaming van woningen. Door het voeren van ‘keukentafel’ gesprekken wil ik eigenaren helpen in de transitie om hun woningen te verduurzamen. Op deze manier lever ik een bijdrage aan People Planet Profit!

André Reinders

André Reinders is als jurist gespecialiseerd in pensioenrecht, collectief arbeidsrecht, verzekeringsrecht en bedrijfstakpensioenfonds wet- en regelgeving. Zijn werkwijze is praktisch en ondernemend. Daarmee wijkt zijn aanpak af van anderen die veelal blijven steken in het in kaart blijven van de juridische mogelijkheden en de risico’s. André Reinders denkt “out of the box” en in oplossingen die buiten de standaard aanpak liggen.

Angela Groot Hulze

Binnen Reinders Reniers & Partners vormen Rien en ik samen de ‘Actuariële tak’. Wij verzorgen de rekentechnische onderbouwing van alle adviestrajecten en controle op de uitvoering van de pensioenregelingen.

Linda de Gier

Na mijn studie commerciële economie heb ik jarenlang bij verzekeringskantoren gewerkt als adviseur particulieren/ MKB. Eerst op gebied van schade, later op gebied van leven.  ​Ruim 18 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het pensioenvak. Sinds die tijd werk ik al samen in het team met André Reinders en Mary Reniers.

Mariëtte van Leeuwen

Ik werk parttime bij Reinders Reniers & Partners Advies Beheer en Communicatie. Ik geef administratieve ondersteuning met name aan Linda de Gier. Postverwerking, archivering, verwerken van mutaties en ondersteuning aan collega’s daar waar het nodig is.

Mary Reniers

Ik vind het leuk om complexe zaken uit te pluizen en die vervolgens te vertalen naar bij voorkeur slechts één A4'tje met een praktisch stappenplan. Regelmatig hoor ik: “Als jij het uitlegt, dan snap ik het”. En dat is precies waar ik blij van word. 

Rien van den Berge

Als actuarieel specialist ondersteun ik samen met Angela de adviseurs en maak ik berekeningen om de werkgever een duidelijk inzicht te geven in de kosten voor (aanpassingen van) de pensioenregeling.

Disclaimer    |   Klachten|Algemene voorwaarden